АКТУАЛЬНО!

Віза

1. ЗАПОВНЕНА  АНКЕТА ТУРИСТА
2. АНКЕТА ШЕНГЕН З ПІДПИСОМ ТУРИСТА (двосторонній  друк на 2- аркушах з підписом туриста в 2-місцях п.34 та на зворотній стороні у графі PODPIS).

За неповнолітніх дітей підписує один із батьків
3. АККУРАТНИЙ ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ
• термін дії не менше 3 - місяці після завершення терміну дії візи;
• наявність 2- чистих сторінок(розворот);
• якщо були попередні візи  в країни Шенгену протягом останніх трьох років, тоді потрібно надати копію старого паспортa;
• 2-й діючий паспорт також надається в оригіналі в консульство/візовий центр;
• продовжені паспорти не приймаються.
4. ВНУТРІШНІЙ ПАСПОРТ (копія сторінок з відмітками на аркуші А4, штамп прописки повинен бути чітким, якщо ні, тоді потрібно надати довідку з ЖЕКу)
5. КОЛЬОРОВІ ФОТОГРАФІЇ (2шт. розмір 3,5 х4, 5 на білому фоні, 80% обличчя, фотографії не повинні бути використані в інших візах, зроблене протягом останніх 3 місяців)
6. Копія ідентифікаційного коду
7. Документи про сімейний стан (св-во про шлюб, розлучення, смерть)
8. ФІНАНСОВІ ГАРАНТІЇ

Довідка з місця роботи з розбивкою за останніх шість місяців (вимоги до довідки див. нижче);

- Довідка з банку про залишок на рахунку та рух коштів за останні 3-6 місяців (довідка з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку на рахунку на день видачі довідки). Залишок мінімум з розрахунку 50 є/день перебування
АБО СПОНСОРСТВО
Спонсор надає:
• нотаріально завірена заява про спонсорські зобов'язання; - довідка з місця роботи про доходи за останні 6 місяців; - довідка з банку про залишок на рахунку;
• копія внутрішнього паспорта;
• документ, що підтверджує родинний зв'язок спонсора і туриста.

9. ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ:
- Копія АВІАКВИТКА (якщо Ви купили його самостійно)
бажаючим їхати НА МАШИНІ:
• Копія водійських прав
• Копія техпаспорта
• Greencard (міжнародна автомобільна страхівка)
• Якщо машина оформлена на іншу людину, надається нотаріально завірена довіреність на управління транспортним засобом

ДОДАТКОВО:


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ
ДОВІДКА З МІСЦЯ РОБОТИ
оформляється на фірмовому бланку з вказівкою:
• займаної посади, ставки + розбивка за 6 місяців, адреси, телефону. Якщо турист працює у Приватного Підприємця потрібна копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємця.
• обов'язкова фраза про те, що на час відпустки ставка і посада зберігаються та довідка видана для пред’явлення по місцю вимоги.
Якщо турист працює директором або головним бухгалтером тоді підписує довідку його заступник.
Увага! Довідки зазвичай перевіряються (продзвонюються!!!) Консульським відділом.


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ
• копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена мокрою печаткою;
• довідка з податкової про обсяг виручки ПП за останній квартал (Довідка ОБОВ'ЯЗКОВО надається з печаткою податкової служби та в оригіналі;
• оригінал довідки з банку про наявність залишку на рахунку (500евро/ос);
• ксерокопія св-ва платника єдиного податку або патенту.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ДО 18 РОКІВ
• Дитячий проїзний документ. У паспорт батьків діти можуть бути вписані тільки до 14 років, обов'язковим є вклеєне фото дитини з 5-ти років;
Увага! Дитячий проїзний документ повинен мати:
- Термін дії не менше 6 місяців з дня закінчення "коридору візи" на плановану поїздку;
- 2 чисті сторінки для вклеювання візи (без будь - яких штампів), сторінка «особливі відмітки» для вклеювання візи не підходить.
• Довідка з місця навчання (на фірмовому бланку, телефон навчального закладу з печаткою, обов'язкова фраза про те, що школа не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період);
• Копія свідоцтва про народження;
• Нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини - для дітей, які подорожують без батьків або з одним з батьків - нотаріально завірений дозвіл від другого батька на поїздку з вказанням супровідної особи;

 • Спонсорство від одного з батьків (може бути вказане в нотаріальній заяві на виїзд);
• Копії внутрішнього паспорта обох батьків;


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
• Довідка з місця навчання (на фірмовому бланку, телефон навчального закладу з печаткою, обов'язкова фраза про те, що заклад не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період);
• копія студентського квитка;
• нотаріальний дозвіл на виїзд дитини за кордон (до 18 років)
• Спонсорство від одного з батьків
або
• Довідка з банку про залишок на рахунку та рух коштів за останні 3-6 місяців (довідка з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку на рахунку на день видачі довідки). Залишок мінімум з розрахунку 50 є/день перебування

•Довідка з місця роботи з розбивкою за останніх шість місяців

 ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ

• Копія пенсійного посвідчення;
• Довідка про розмір пенсії з розбивкою за останні 6 місяців.
• Довідка з банку про залишок на рахунку та рух коштів за останні 3-6 місяців (довідка з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку на рахунку на день видачі довідки). Залишок мінімум з розрахунку 50 є/день перебування
або
• Заява про спонсорство від одного з родичів .

 

Регіони:
• Львів (місце прописки, обл.: Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька)
Консульський збір не оплачують школярі, студенти стаціонару до 21 року і пенсіонери.


ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!


 Увага!Туристи обов'язково повинні знати програму туру, маршрут і дати подорожі!